Angående kakor

Denna söktjänst fungerar inte om din webbläsare inte tillåter "kakor" (cookies). En kaka är en liten textfil som webbsidan sparar på din dator.

Förutom att kakor behövs för att sökfunktionen ska fungera använder webbsidan Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. ("Google"). Google Analytics använder kakor för att kunna analysera hur användarna använder webbsidan. Informationen som genereras av sådan kaka genom er användning av webbsidan (inklusive er IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i U.S.A.

Google kommer att använda denna information i syfte att utvärdera er användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan för den som innehar webbsidan och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbsidan och användning av Internet. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning.

Observera att även demografisk data samlas in baserad på information om ålder, kön och intressen som angetts i användarens Google-profil eller gissats utifrån användarmönster.

Google kommer inte att koppla samman er IP-adress med annan data som Google innehar. Ni kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar på er webbläsare, men vänligen observera att om ni gör detta kan det hända att ni inte har möjlighet att använda webbsidans funktionalitet fullt ut.

Genom att använda denna webbsida, samtycker ni till att Google behandlar era personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.

Obs! Det går även att förhindra att information skickas till Google Analytics genom att installera ett tillägg till webbläsaren, läs mer här.

Tillbaka